DOE MEE Word lid van de VVD!

DOE MEE Word lid van de VVD! Heb je overal een mening over? En wil je daar meer mee doen? Word dan lid van de VVD! Als lid werk je mee aan de toekomst van ons land. Aan de vrijheid voor iedere Nederlander om die toekomst zelf vorm te geven. Aan een land waarin je zorgt voor jezelf, geeft om een ander en krijgt wat je verdient.

Bij de VVD ontmoet je heel veel mensen die daar ook aan werken. Bijvoorbeeld de politici van nu en van de toekomst. Maar ook andere Nederlanders die net als jij betrokken zijn en graag meedenken over de toekomst van ons land.

Als lid ben je welkom op alle activiteiten die de VVD organiseert. Zo ben je van harte welkom op de VVD-congressen waar gesproken wordt over de politieke actualiteit, maar waar ook het verkiezingsprogramma wordt vastgesteld en wordt gestemd over bijvoorbeeld actuele moties. Naast de congressen organiseert de VVD nog veel meer, denk aan: VVD-dagen, politieke cafés en debatten.

Ook word je automatisch lid van het lokale netwerken van de VVD waar je woont. Ook de lokale netwerken organiseren het hele jaar door activiteiten en ook op lokaal niveau beslis jij mee over de kandidatenlijst, de samenstelling van het bestuur en het lokale verkiezingsprogramma. Daarnaast kun je ook actief worden in verschillende commissies of bestuurslid worden! Wil jij de VVD vertegenwoordigen op lokaal, regionaal of landelijk niveau? Het lidmaatschap van de VVD is de eerste stap.

Als lid van de VVD bij je ook van harte welkom bij één van de thematische netwerken die de partij rijk is. Meer informatie over de thematische netwerken vind je hier.

Voor alle leden van de VVD zijn ook alle trainingen van de Haya van Somerenstichting toegankelijk. Van inhoudelijke cursussen over het liberalisme tot trainingen in vergader- en discussietechniek,  bekijk het aanbod op de website van de Haya van Somerenstichting.

Je blijft natuurlijk ook altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Acht keer per jaar ontvang je het ledenmagazine van de VVD, de Liber. Ook ontvang je iedere vrijdag de digitale nieuwsbrief van de VVD, de Thorbeckeweb met informatie over de politieke actualiteit en partijnieuws.

Genoeg redenen om lid te worden! Wil jij liever geen lid worden, maar toch de VVD steunen? Dat kan!

Netwerkvriend

De VVD is de verzamelplaats voor alle liberalen die samen met de VVD willen werken aan een liberaler Nederland. De thematische netwerken spelen daarbij een belangrijke rol. Deze netwerken verbinden liberalen rondom thema’s zoals bijvoorbeeld gezondheid, economie en internationaal en stellen hen in staat om hun talenten in te zetten voor onze partij en daarmee voor Nederland.

Je bent al lid van één van de thematische netwerken voor 30 euro per jaar. Meer informatie over de thematische netwerken van de VVD vind je op: vvd.nl/thematische-netwerken

Klik hier om je direct aan te melden voor één van onze thematische netwerken.

Belangstellende

Wil jij geen lid of netwerkvriend worden van de VVD, maar draag jij de partij wel een warm hart toe? Dan kun je je gratis registreren als belangstellende. U ontvangt dan bijvoorbeeld wekelijks de digitale nieuwsbrief en je bent tegen een eigen bijdrage van harte welkom op landelijke bijeenkomsten!

Combi-lidmaatschap VVD-JOVD

Ben jij jonger dan 26 jaar? Dan kun je niet alleen lid worden van de VVD maar ook van de JOVD, de Jongeren Organisatie voor Vrijheid en Democratie, voor 40 euro per jaar.

De JOVD is een liberale politieke jongerenorganisatie. Als JOVD’er krijg je de kans om cursussen te volgen, deel te nemen aan debatten, bestuurservaring op te doen en bovenal vrienden voor het leven te maken. Alles is mogelijk! Meer informatie over de JOVD vind je op: www.jovd.nl.

Direct combi-lid worden? Klik hier.

Hoeveel moet ik betalen?

Meer informatie over de contributie voor het lidmaatschap van de VVD of als netwerkvriend vind je op vvd.nl/betalen.

Waar kan ik mij inschrijven?
Registreren als lid, netwerkvriend of belangstellende kan via mijnvvd.nl.