Een geslaagd Winterfeest

Traditie getrouw was de VVD Afd. Barendrecht met een kraam aanwezig op het Winterfeest. Dit met een kraam die mede met de steun van Het Rozenpakhuys was aangekleed.

Doel was om enerzijds laagdrempelig in contakt te kunnen komen met Barendrechters. Naast ruimte voor kennismaken met onze kandidaten en ons programma (te vinden op de website), was er juist ook ruimte en aandacht voor de gezelligheid die het winterfeest met zich mee moet brengen.

 

Zo hadden we een grote vaas met Kerstballen in de kraam staan. Degene die raadde hoeveel ballen er in de vaas zaten kon een fraai Kerstpakket tegemoet zien. Veel mensen waagden een gokje en het leverde bij gezinnen die de kraam bezochten soms een leuke discussie op.

Gelukkige winnaar is de heer M. Hoogerwerf. Op één bal na heeft hij het juiste aantal (214) geraden. Hij kreeg dan ook uit handen van twee van onze nieuwe kandidaat raadsleden, te weten Jannie Schaap en Natan Bode, het rijk gevulde Kerstpakket.

De honderd lampionnen die we ter beschikking stelden aan de jeugd vonden gretig aftrek. Ondanks het slechte weer zagen we veel kinderen met de o.a. door ons geschonken lampion meelopen in de lichtjesoptocht.

Een aantal personen nam ook de moeite om een bijdrage te leveren aan onze ideeënbus. Wij gaan de komende tijd met uw ideeën aan de slag.

Al met al kijken we terug op een geslaagd Winterfeest met dank aan alle vrijwilligers(sters) die dit feest mogelijk gemaakt hebben.