VVD Barendrecht te gast bij dé lokale radiozender

Donderdagavond 7 december is onze lijsttrekker, Matthijs van der Welle, uitgenodigd bij Exxact Barendrecht in het wekelijkse programma Gemeenteloket. Bij dé radiozender van Barendrecht gaat Matthijs, namens het team van VVD Barendrecht, in gesprek over het verkiezingsprogramma voor 2018 en verder.

Zoals u vast al weet is ons verkiezingsprogramma 19 oktober 2017 vastgesteld en zal deze officieel gelanceerd worden tijdens het Winterfeest op 16 december. Omdat we kunnen begrijpen dat 16 december ver weg lijkt, zijn we erg blij dat Exxact Barendrecht met ons een echt voorproefje, een sneakpreview, wil geven.

Ons programma is Van Barendrechters, Voor Barendrechters en ­Door Barendrechters.  Met ons enthousiaste team 2018-2022 gaan we voor een mooi resultaat. Met bijzonder veel aandacht voor Veiligheid, waaronder verkeersveiligheid, én Buitenruimte (groen en “straten”). Donderdag gaan we, bij monde van Matthijs, in op onze 7 thema’s. Ik wil leven in een Barendrecht:

·         Dat veilig is

·         Met een prettige buitenruimte

·         Van en voor de mensen

·         Dat bereikbaar is

·         Waar je fijn kan wonen

·         Dat innovatief en duurzaam is

·         Met een moderne overheid


Luistert u vooral mee donderdag 7 december tussen 19.00 uur en 20.00 uur op 106.4FM of exxact.nl. En kom ons opzoeken tijdens het Winterfeest op 16 december.