Kandidatenlijst vastgesteld: Van, Voor en Door Barendrechters!

De leden van VVD Barendrecht hebben op 23 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 ongewijzigd vastgesteld. Nieuwbakken lijsttrekker Matthijs van der Welle gaat aan de slag met een team enthousiaste Barendrechtse kandidaten. Matthijs van der Welle: “Ik ben er trots op dat we met een mooi en lokaal team 2018 in gaan. Barendrecht is een fantastisch dorp en we zetten ons er graag voor in dat zo te houden! De ledenvergadering heeft mij unaniem benoemd tot lijsttrekker, dat geeft veel vertrouwen. We gaan met dit team voor de 4 P's. Prestatie, Passie, Positivisme en Plezier".


De VVD in Barendrecht is met een team van 8 enthousiaste Barendrechters super gemotiveerd om het Beste voor Barendrecht te realiseren. Al op 19 oktober jl. hebben onze leden het Verkiezingsprogramma 2018-2022 van VVD Barendrecht vastgesteld. Ons programma is positief, kort en bondig. Het bevat concrete lokale punten die wij voor de inwoners van Barendrecht willen bereiken. Topprioriteiten zijn veiligheid en de kwaliteit van de buitenruimte.Matthijs van der Welle: “Het overgrote deel van onze kandidaten zijn net als ik in Barendrecht geboren of wonen er al vele jaren. Wij zijn trots op Barendrecht en vinden wat goed is, goed moet blijven. Maar wat nog beter kan ook beter moet! Dit doen we Van, Voor en Door Barendrechters! Daarom willen wij dat er geïnvesteerd blijft worden in veiligheid, de kwaliteit van het 'groen', goede wegen, bereikbaarheid, en goede (sport)accommodaties en recreatiegebieden.” Veiligheid door onder andere meer toezicht en handhaving. Maar we hebben ook bijzondere aandacht voor verkeersveiligheid. Wij willen dat onveilige verkeerskruisingen en oversteekplaatsen veilig worden gemaakt. Denk hierbij aan de uitrit parkeergarage Carnisse Veste en de oversteek bij de Kleine Duiker - Barendbos. Het zijn zomaar wat voorbeelden uit ons verkiezingsprogramma, die wij binnenkort zullen presenteren. Tijdens het winterfeest op 16 december kunt u kennis maken met onze kandidaten en ons programma.

De VVD-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 - 2022 in Barendrecht is als volgt:
1. Matthijs van der Welle
2. Simon Kelder
3. Natan Bode
4. Cees Schaap
5. Bradley van der Hoeven
6. Jannie Schaap
7. Jacinta Floor
8. Wim van der Hoek

Een stem op de VVD is een stem voor Barendrecht. Wij hopen dat wij op 21 maart 2018 uw stem mogen krijgen. Wij zullen ons, namens u, voor 100% inzetten!