Steun de VVD en wordt lid voor 25 euro

Word lid van de VVD en steun VVD Barendrecht Maak kennis met het VVD-lidmaatschap. Voor slechts € 25 ben je al introductie-lid tot 1 juni 2018. Het introductielidmaatschap stopt automatisch, je zit nergens aan vast. VVD Barendrecht zet zich in met als doel dat iedereen in Barendrecht fijn woont, werkt en recreëert zonder torenhoge lokale belastingen.

Word lid van de VVD!


Maak kennis met het VVD-lidmaatschap. Voor slechts € 25 ben je al introductielid tot 1 juni 2018. Het introductielidmaatschap stopt automatisch, je zit nergens aan vast.

Als lid steun je de VVD en werk je mee aan de toekomst van ons land. Aan de vrijheid voor iedere Nederlander om zijn toekomst zelf vorm te geven. Aan een veilig, stabiel en welvarend Nederland. Als lid steun je het werk van de VVD Barendrecht en ben je uitgenodigd mee te praten en beslissen over zaken in je directe omgeving. 

Je vergroot je netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici en organisaties van nu en de toekomst. Je beslist mee over verkiezingsprogramma’s en kandidatenlijsten en je bent dus automatisch lid van het lokale VVD-netwerk in de plaats waar je woont.

Jongeren onder 27 jaar profiteren standaard van een laag tarief, meer informatie vind je hier.

Eerder lid geweest? Dan kun je geen gebruik maken van het introductielidmaatschap, maar geldt het reguliere tarief. Je kan gewoon onderstaand formulier invullen.

De voorwaarden van het introductielidmaatschap vind je hier.